Atgal
Blogas
Grožio guru dalinasi geriausiais makiažo patarimais | Stiliusbox ambasadorė Deimantė

Jeigu mėgstate stebėti video blogus, tuomet galime garantuoti, kad Deimantės šypseną jums jau teko matyti Youtube platformoje. Savo socialinėse paskyrose Deimantė dalinasi nuotraukomis, kuriose galime rasti idėjų ne tik stiliaus, bet ir makiažo įvaizdžiams.

Norėjome susipažinti su Deimante kiek iš arčiau, tad uždavėme jai kelis klausimus, susijusius su grožio tema.

Koks yra tavo mėgstamiausias makiažo įvaizdis, kuriuo galėtum dažytis kiekvieną dieną?

Mano mėgstamiausias įvaizdis, kūrį renkuosi kiekvienai dienai yra labai paprastas, neapsunkinantis veido ir neryškus. Mėgstu veidą pasidengti pudra, pasiryškinti antakius, blakstienas. Visą tai galima sukurti su Paese kosmetika. Man labai patinka pudra, kuri visiškai neapsunkina veido ir atrodo labai naturaliai.

Turi 5 minutes atlikti greitą makiažą. Kokį susikurtum?

Jei turėčiau tik 5 minutes susikurti makiažą pasimatymui, veidui rinkčiausį tą pačią Paese pudrą, taip pat maskuoklį, birią pudrą, pasiryškinčiau blakstienas tušu, o lūpas pasidažyčiau ryškiai raudonu lupdažiu, manau tai būtų puikus akcentas.

Pasidalink grožio patarimu, kurį galbūt sužinojai iš savo ikonos ar įkvepiančio asmens, kurį pritaikei ir savo gyvenime?

Mano ikona - MAMA! Ji visada man sakydavo, kad naturalumas yra pats gražiausias ir tinkamiausias dalykas žmogui. O dabar gi vasara, todėl siūlau kiekvienai merginai neapkrauti savo veiduko karštomis dienomis ir likti naturaliomis.

Sekite Deimantę soc. tinkluose:

Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCEWhv46_QWkPwOuWn0Mo-Iw

Instagram: https://www.instagram.com/sunboobear/?hl=en

Pasidalink straipsniu
Panašūs straipsniai