Atgal
Blogas
Geriausi multifunkciniai makiažo produktai

Iš pirmo žvilgsnio gali pasirodyti, jog savo kosmetikos krepšelyje reikia turėti galybę skirtingų makiažo priemonių, su kuriomis galėtumete sukurti stulbinantį įvaizdį.

Laimei, šiuo metu yra galybę makiažo priemonių, kurios gali būti naudojamos skirtingais būdais. Kartais reikia pasikliauti tik savo vaizduote. :)

1. Kreminė pudra

Pirmas būdas

Tobulam atspalviui sukurti pakanka turėti tik dviejų kreminių pudrų: šviesesnės ir tamsesnės spalvos. Taip kiekvieno sezono metu jūs turėsite galimybę sumaišyti sau tinkamiausią atspalvį.

Antras būdas

Turint itin tamsią kreminę pudrą galite lengvai sumodeliuoti savo veidą ir atlikti fluidinį kontūravimą. Tamsesnę spalvą denkite zonose, kuriuose natūraliai krenta šešėlis. O šviesesnę spalvą denkite centrinėje veido dalyje. Viską tolygiai išsklaidykite kempinėle, kad nebūtų jokių aštriųlinijų ar netolygių perėjimų.

2. Maskuoklis + fiksavimo pudra

Turint riebius akių vokus, šis duetas padės sulyginti jūsų paakių ir akių vokų spalvinius pakitimus.

Padengus nedidelį kiekį maskuoklio ant jūsų akių vokų, užfiksuokite jį fiksavimo pudra. Tokiu būdu jūsų akių šešėliai išsilaikys kur kas ilgiau dienos metu.

3. Permatomas blakstienų tušas

Pirmas būdas

Šis produktas yra tikras gelbėtojas! Jeigu norite mėgautis „no makeup – makeup“ įvaizdžiu. Permatomas blakstienų tušas padės gražiai atskirti jūsų blakstienas bei suteikti joms išraiškingumo.

Antras būdas

Tokio tipo tušas padeda tvarkingai sušukuoti ir užfiksuoti jūsų antakių plaukelius, kad jie visą dieną išliktų savo vietoje.

Trečias būdas

Pasibaigė plaukų lakas? Nepaklusnius styrojančius plaukelius permatomas blakstienų tušas padės užfiksuoti savo vietoje.

4. Iliuminatorius

Pirmas būdas

Padenkite plonu sluoksnių savo veidą prieš dengiant kreminę pudrą. Tai suteiks odai švytėjimo.

Antras būdas

Sumaišykite lašelį produkto su mylima kremine pudra. Tai suteiks odai spindėsio bei satininio efekto jūsų turimai kreminei pudrai

Trečias būdas

Denkite produktą ant skruostikaulių, kuris bus tarsi hailaiteris.

5. Kontūravimo paletė

Panašią paletę pravartu turėti savo kosmetinėje, nes jūs galite ne tik sumodeliuoti savo veido bruožus, bet ir sukurti akių makiažą.

Tamsiausią paletės spalvą dekite akies linkyje bei išoriniame akies kamputyje. Šiesiausią spalvą galite dengti ant antakio kaulo. Na ir žinoma nepamirškite pasirinkta spalva papuošti ir judriojo voko.

6. Lūpų dažai

Pirmas būdas

Kiekviena savo kosmetinėje tikrai rastume ne vieną ir ne du lūpdažius. Juos drąsiai galite naudoti vietoj kreminių skaistalų. Švelniai pirštų pagalba paimkite šiek tiek produkto ir įtapšnokite ant skruostų.

Antras būdas Lūpų dažai gali pasitarnauti kaip unikali kreminių šešėlių alternatyva. Svarbu, jog kreminius produktus dengtumėt ant kreminių produktų. T.y. pasidengus veidą kremine pudra, tuomet dengite lūpdažį akių ar skruostų srityje. Ir tik tuomet fiksuokite veidą biria pudra.

Kitu atveju bus labai sunku išretušuoti priduktą ant fiksavimo pudros.

Pasidalink straipsniu
Panašūs straipsniai