Atgal
Blogas
Grožio ir stiliaus tinklaraštininkės Monikos Vaivadaitės makiažo receptas

Grožio ir stiliaus tinklaraštininkė Monika Vaivadaitė išbandė ne vieną „Stiliusbox“ dėžutę ir labai pamėgo „Paese“ prekinio ženklo priemones. Norime su jumis pasidalinti Monikos grožio patarimais bei makiažo receptu kasdienai.

„Kasdien naudoju nemažai grožio priemonių, odos puoselėjimui skiriu nemažai laiko. Tikiu, jog sveikai, spindinčiai bei gražiai atrodančiai odai svarbiausia odos priežiūra prieš makiažą. Tad savo ryto neįsivaizduoju be prausiklio, micelinio vandens, toniko, serumo ir drėkinančio kremo. Na, o vakare, kad ir kaip būčiai pavargusi ar neturėčiau laiko, visuomet kruopščiai nusivalau makiažą ir sudrėkinu bei pamaitinu odą serumu ir kremu. „Stiliusbox“ dėžutę ir joje esančias priemones teko išmėginti ne kartą ir galiu pasakyti, jog ji mane visuomet mane nudžiugina. Dėžučių prenumerata tai – puikus būdas išmėginti įvairias priemones ir sutaupyti laiko bei pinigų. O svarbiausia, visa kosmetika bei odos priežiūros priemonės parinktos pagal mano odos poreikius! Tad „Stiliusbox“ dėžutėje atrasti produktai tapo neatsiejama mano kasdienės odos priežiūros ir makiažo dalimi.“

Štai kasdienio Monikos makiažo receptas su „Paese“ prekės ženklo priemonėmis:

• Kadangi noriu, jog makiažas puikiai laikytųsi visą dieną, pirmiausia naudoju „Smoothing“ makiažo bazę. Ši bazė labai lengvos kosnistencijos, greit įsigeria ir intensyviai drėkina odą.

• Tuomet veidą padengiu „Lush Satin“ (#31) kremine pudra, kuri taip pat labai lenvos konsistencijos, tačiau puikiai sulygina odos spalvą ir suteikia odai skaistumo.

• Paakių zoną šveisinu „Clair“ (#2) maskuokliu.

• Kad makiažas puikiai laikytųsi, o veido spalva būtų vienoda bei lengvai švytėtų, veidą fiksuoju „High Definition“ (#01) biria pudra.

• Skruostikauliams išraiškinumo suteikiu naudojama bronzantą bei spindesio suteikiančią pudrą „Highlighter“ (#01).

• Akis lengvai paryškinu blakstienų tušu, o antakiams išraiškingumo bei spalvos suteikiu „Brow Couture“ antakių pieštuku.

• Makiažą užbaigiu lūpas paryškindama savo mėgstamiausiu kasdien puikiai tinkančiu lūpdažiu su argano aliejumi (#14). Toks paprastas, gaivus ir greitas yra kasdienis tinklaraštininkės makiažas, kurį išmėginti gali kiekviena „Stiliusbox“ prenumeratorė.

Pasidalink straipsniu
Panašūs straipsniai